Kissalaakso

Tervetuloa Korkeasaaren epäviralliselle kissalaakso-sivulle!

Näiden sivujen tarkoitus on antaa ajantasalla olevaa tietoa kissalaakson eläimistä ja tapahtumista ja vähän Korkeasaaresta yleisestikin. Ihan vain kaikkien kissafanien ja Korkeasaaren ystävien iloksi. Sivu on syntynyt täysin harrastuspohjalta ja perustuu suurimmaksi osaksi omiin tietoihini ja käynteihini Korkeasaaressa. Jos kuitenkin tiedät Korkeasaaren kissalaaksossa tapahtuneen jotakin erikoista aivan viimeaikoina, kerro siitä ihmeessä minullekin. Tai jos sinulla on hyviä valokuvia kissalaakson pennuista, niin olisi todella mukavaa nähdä ne ja saada ne kenties tänne sivulleni.

Kaikki tällä sekä muilla tähän liittyvillä sivuilla olevat valokuvat ovat itse ottamiani kuvia Korkeasaaren kissalaaksosta, ellei kuvan vieressä sitten mainita kuvaajaa. Voit klikata mitä tahansa kuvaa nähdäksesi kuvan täysikokoisena. Pyrin päivittämään sivua niin nopeasti kuin aika antaa myöden aina saadessani uutta tietoa tai valokuvia.

Viimeksi tätä sivua on päivitetty 1.10.2008.

Valokuvia täysikasvuisista kissaeläimistä ja monista muistakin eläimistä löytyy eläintarhavalokuvia-sivultani. Sivu tosin on englanniksi mutta tekstin osuus valokuvasivuillani on sen verran vähäinen että huonommallakin kielitaidolla pärjää.Korkeasaaren virallinen kotisivu sijaitsee osoitteessa www.korkeasaari.fiViimeaikoina syntyneitä pentuja ja uusimpia kuvia

Tässä muutamia uusimpia kuvia pennuista. Suurin osa kuvista on aivan viime vuosina syntyneistä pennuista koska pennut kasvavat jo muutamassa vuodessa aikuiseen kokoon. Kaikki pentukuvat (yli 100 kuvaa, joten sivun latautuminen voi kestää hetken hitaammilla nettiyhteyksillä).


20.5.2007Huhtikuu 200714.12.2006
Kuvia muista pennuista jotka ovat syntyneet viime vuosina kissalaaksossa ja lisää kuvia ylläolevista pennuista.

Navigoi itsesi eteenpäin...

Korkeasaaren kissaeläimet Korkeasaaren isojen kissaeläinten nimet, sukupuolet, syntymäajat ja -paikat.
Tietoa kissalaakson eläimistä Yleistä tietoa kissalaaksosta löytyvistä viidestä suurimmasta eläimestä.
Kissaeläinten uhanalaisuus Miten voit auttaa uhanalaisia kissaeläimiä.
Kissapalapeli Viisi erilaista kuvaa ja kolme eri vaikeustasoa.

Palautetta

Olen saanut Kissalaakso-sivustani yllätävänkin paljon palautetta, ainakin verrattuna muihiin kotisivuni sivuihin. Kiitoksia vain kaikille palautetta lähettäneille! Palautetta on aina mukava saada. Kehut lämmittävät mieltä ja haukutkin yleensä auttavat kehittämään sivua entistä paremmaksi.

Palaute on tervetullutta jatkossakin ja onnistuu helposti tällä lomakkeella.
www.tiikoni.net/kissalaakso/ Full page map Copyright © Pasi Laaksonen