Nettisarjakuvat: Faux PasValitettavasti tämän sarjakuvan tekijät ovat tiukasti kieltäneet strippien kopioimisen muille sivuille enkä saanut lupaa erikseen kysyttäessäkään. Tämän vuoksi poimimani esimerkit ovat tällä sivulla ainoastaan linkkeinä. Klikkaamalla pieniä Faux Pas -kuvia pääset lukemaan itse stripin ja voit palata takaisin tälle sivulle selaimen Back-painikkeella.


Faux Pas, joka äännettynä kuulostaa "fox paws" eli "ketun tassut", kertoo Randy-nimisen ketun ja hänen eläinystävien (ja -vihollisten) elämästä. Tapahtumat sijoittuvat maatilalle joka vuokraa maatilan puolikesyjä eläimiä esiintyjiksi elokuviin, mainoksiin tms. tarkoituksiin. Tosin muistaakseni vain kahdesti tässä sarjakuvassa on lähdetty seuraamaan miten esiintyminen sujuu.

Randy on itse kasvanut maatilalla, toisin kuin hänen "tyttöystävänsä" Cindy joka on tullut maatilalle villistä luonnosta ihan omin päin. Tämän vuoksi heillä ei aina ole ihan täyttä yhteisymmärrystä kaikesta, kuten siitä ketä saa syödä ja ketä ei.


Lisäongelmia Randylle tuottaa maatilan kissat jotkat tykkäävät kiusata Randyä. Kuten myös Cindyn serkku Dusk, joka haluaisi napata Randyn itselleen vaikka vain Cindyn kiusaksi. Randy itse on aivan liian kiltti puolustautuakseen sen enempää kissoja kuin Duskiakaan vastaan:


Sarjakuva 621


Maatilan kana, Myrtle, on suuri saippuasarjojen ystävä ja haluaisi itsekin kirjoittaa omia tarinoita:


Sarjakuva 421

Tämän vuoksi Myrtle tietty toivoo että Randyn ja Cindyn välillä alkaisi tapahtua jotain mistä saisi hyvää aineistoa. Myrtle tosin pitää myös yleisesti maatilan järjestystä edes jossain määrin yllä ja pitää huolen siitä että muilla eläimillä on kaikki mitä ne tarvitsevat. Tämä osa on hänelle langennut lähinnä siksi että Myrtle on ainoa joka osaa kirjoittaa ihmisten kieltä.


Mukavaa, välillä vähän ylisöpöäkin luettavaa:


Sarjakuva 468

Onko se hyvä vai huono asia, on itse kunkin päätettävissä :-)


Faux Pas ilmestyy noin kolmasti viikossa. Klikkaa alapuolella olevaa banneria päästäksesi sarjakuvan viralliselle sivulle.

Takaisin "Nettisarjakuvat"-sivullewww.tiikoni.net/sarjakuvat/fauxpas/ Full page map Copyright © Pasi Laaksonen